Hírlevél, vendégkönyv

info@pluto.hu

Időpont

Hírlevél

PlutO Hírlevél  2006/3

Tisztelt Üzleti Partnerünk!

 

2006. február 16-i módosítással honlapunkon elérhető a

Technikai feltételek ajánlás

Ajánlás folyamata

Értéktárolók kockázatvállalási értékhatárai

 

Ezen dokumentumok a 2006-tól érvényes MABISZ Ajánlás szem előtt tartásával készültek.

 

Üdvözlettel:

PlutO Mérnöki Iroda Kft.

H-1142 Budapest, Szőnyi út 51/B.

Honlap: www.pluto.hu

E-mail: info@pluto.hu

Tel.: +36-1/ 220-9426

Fax: +36-1/ 220-7503

 

PlutO Hírlevél  2006/2, továbbfejlesztett keresőprogram

Tisztelt Üzleti Partnerünk!

 

A MABISZ  által Ajánlott termékek közötti keresőprogram, hozzászólások következtében további fejlesztésre került.

A http://www.pluto.hu/Pluto/Help.html címen megtalálható a segítség új formátuma.

Lényege:

1. Nemzetközi keresőprogramok jelenlegi állása szerint:

Szavak, kifejezés: az adott kifejezés megléte jelent találatot (például: bedobó szerkezet).

Idézőjel: idézőjel által közrezárt szavak esetén az adott kifejezés nem folytatódó (pl. toldalékkal, vagy ’elem’ kifejezéssel) megléte jelent találatot (például: "távfelügyeleti rendszer").

Pluszjel: szavak közötti pluszjel szereplése esetén az adott termékjellemzőnél, mindkét oldalnak, bármelyik területen szerepelnie kell a találatban (például: kültéri+mozgásérzékelő, vagy kültéri+mozgásérzékelő+kombinált).

2. Több jó tanács a kereséshez, pl.:

Ha pl. távfelügyeleti rendszerre vagyunk kíváncsiak, s a távfelügyeleti rendszerelemeket nem szeretnénk a listában látni, úgy az idézőjel ("távfelügyeleti rendszer") használata jelent megoldást. Így csakis azon szavak, szóösszetételek jelennek meg a listában, melyek után szünet szerepel (toldalékkal a szó nem folytatódhat).

 

Behatolás-védelmi Hírlevél 2006/ 1

Tisztelt Üzleti Partnerünk!

 

2006-tól, MABISZ 2005. december 9-i döntése értelmében, a MABISZ VAGYONVÉDELMI ÉS KÁRMEGELŐZÉSI BIZOTTSÁG (továbbiakban: MABISZ VKB) termék megfelelőségi ajánlást készít.

A vizsgálat folyamatát nem érinti a névváltozás. A jövőben is lépést tartunk az igényekkel, a vagyonvédelmi követelményeket legmesszebbmenőkig szem előtt tartva.

A módosított dokumentumok átalakítása a februári bizottsági ülésre, a január 27-i beadási határidő szerint, elkészültek.

Kérdés felmerülése esetén a jelentkezést szívesen fogadjuk.

 

Behatolás-védelmi Hírlevél 2005/ 4

Tisztelt Üzleti Partnerünk!

 

A MABISZ Minősítő Bizottságának Szervezeti és Működési Szabályzata, 2005. február 25-i kiadását a következőkkel egészítette ki a Minősítő Bizottság:

 

A 2005. augusztus 25-i Bizottsági üléstől a MABISZ Minősítési Tanúsítványban a Forgalmazó cég részletes elérhetősége, valamint a telepítésre vonatkozó nyilatkozat is megtalálható. A Minősítési Tanúsítvány, annak kiadását követően csak teljes terjedelemben sokszorosítható. A másolt Tanúsítványt a beépítő, telepítő, üzembe helyező személynek ki kell töltenie a telepítői nyilatkozat résznél. Ezek után a beépített termék pontos jelölése, rövid meghatározása, valamint a forgalmazó, beépítő, telepítő részletes adatai egy Minősítési Tanúsítványon megtalálhatók.

 

Behatolás-védelmi Hírlevél 2005/ 3

Tisztelt Üzleti Partnerünk!

 

ÁRENGEDMÉNNYEL ajánljuk, egy évig történő hirdetés megjelenését a www.pluto.hu honlapon és a Biztonságtechnikai CD-n! A "Keresés eredménye" listában, a termék(ek) megjelenése esetén, forgalmazó neve melletti hirdetési hiperhivatkozás lehetőség most 20 000 Ft + 25 % ÁFA.

Az ajánlat 2005.  december 15-ig érvényes.

 

A hirdetés mérete legfeljebb 500 kB lehet, az oldalak közötti hivatkozási lehetőségekkel.

Honlapunkat a Biztonságtechnika iránt érdeklődő ügyfelek, valamint a Biztosítótársaságok rendszeresen látogatják. A CD-t forgalmazók, gyártók és felhasználók rendelik meg.

 

Az internetes keresési program, fejlesztés alatt áll. Célunk a googlenak megfelelően is működő, teljesen felhasználóbarát internetes keresőprogram kialakítása.

 

Behatolás-védelmi Hírlevél 2005/ 2.

Tisztelt Üzleti Partnerünk!

 

Tájékoztatom, hogy a http://www.pluto.hu honlapunkon a következő, nagyobb méretű változtatások találhatók meg, amelyek MABISZ Kármegelőzési és Vagyonvédelmi Bizottsága teljes mértékű elfogadását követően, mint teljes hatályú dokumentum jelentkeznek:

A2.    Behatolás-védelmi eszköz minősítés folyamata

A3.    Minősítés költségei pontban történt teljes mértékű változtatás, mely mostantól a termékek darabszám szerinti számítását helyezi előtérbe.

A5.    Megállapodás és adatlap, behatolásvédelmi minősítés kéréséhez pontban a Megállapodás teljesen új dokumentum, mely a felújított adatlappal összevonva került megjelenítésre.

A6.    Behatolás-védelmi dokumentáció pont Kitöltendő részében az ajtó, erkélyajtó, ill. ablak alkotóelemeiről szóló nyomtatvány felújításra került

A8.    Minősítés időpontjai pont is tartalmazza már a benyújtás, szakértői vélemény elkészültének, bizottsági ülés, postázás időpontját.

 

Megkérem, szíveskedjék honlapunkon megtekinteni a változásokat!

 

Gépjárművédelmi hírlevél 2005/1.

Tisztelt Üzleti Partnerünk!

 

Értesítem Önt, hogy honlapunkon megtalálható az idei év kezdetének módosítási csokra.

A www.pluto.hu honlapon a módosított pontgyűjteményben a B3, B4, B5, B6, illetve B8 pont remélhetőleg Ön megelégedését váltja ki.

Felhívom figyelmét, hogy a következő előzetes műszaki szemle időpontja: 2005. február 8, mely alkalommal még jobban igyekszünk Önt tájékoztatni a Bizottsági tagok követelményei felől.

 

Kérdése esetén várom jelentkezését!

 

Behatolás-védelmi Hírlevél 2005/ 1

Tisztelt Üzleti Partnerünk!

 

2005. július 1-ig térítésmentesen felajánljuk Önnek http://www.pluto.hu honlapunkon, ill. a 2005. februári kiadású Biztonságtechnikai CD-n történő hirdetési lehetőséget. Ezen felületek a Biztonságtechnika iránt érdeklődő ügyfelek, valamint a Biztosítótársaságok által látogatottak.

Mellékletben található egy gyorsan létrehozott példa (rar kitömörítést követően index.html), amely a termék keresésekor a hirdetés szóra kattintva jelentkezik. A hirdetés mérete legfeljebb 500 kB lehet, az oldalak közötti hivatkozási lehetőségekkel.

Az egy évig történő hirdetés nettó ára 50 000 Ft.

 

Jelenleg a honlapunk alján üres a hirdetési pozíció, továbbá 2005. július 1-től a honlap teteje is hirdetésre alkalmassá válik, így e helyeket alábbiak szerint értékesítjük.

 

 

1 hónapra

2 hónapra

Főoldal

Lap tetején1

30 000 Ft

40 000 Ft

Lap alján2

25 000 Ft

35 000 Ft

 

1 Legfeljebb 200 kB méretű fájl (banner), MABISZ emblémánál nem nagyobb magasságban.

2 Legfeljebb 200 kB méretű fájl (banner), MABISZ emblémánál maximum háromszor nagyobb magasságban.

 

 

Időpont

Kérdés

Válasz

2003. aug. 6.

Tisztelt Cím !

 

A MABISZ minősített termékek között nem találom az ADEMCO AVR24TLX tipusú analóg video képrögzítő berendezést.

Kérem irják meg, hogy a termék  tanúsítvánnyal rendelkezik-e? Esetleg más ilyen jellegű termék tanúsítványát lehet-e adaptálni erre.

 

Köszönettel:

Bárány Károly

 

Tisztelt Bárány Károly Úr!

 

Amennyiben Ön

- a 'C IV. Elektronikai jelzőrendszer' pontra kattint,

- majd a 'Termék megnevezése' dobozba beírja az "avr", vagy "avr24" szót (az egész kifejezést nem érdemes beírni, mert - mint jelen esetben is - hiányozhat a pontosan megnevezett termék a listából),

- végül a keresés gombra kattint, megjelenik az AVR 240TLX jelölésű, 240 órás rögzítésre alkalmas videó-magnetofon.

Tehát az Ön által említett termék érvényes MABISZ minősítéssel nem rendelkezik.

 

BETÖRÉSES LOPÁS- ÉS RABLÁSBIZTOSÍTÁS TECHNIKAI FELTÉTELEI (AJÁNLÁS) Budapest, 2002. február

Képrögzítő berendezések:

A képrögzítő berendezésnek fekete-fehér bemenő jel esetén minimum 330 TV sor, színes képfelvevő eszköz videojelének rögzítése esetén minimum 250 TV soros felbontással, valamint egy darab adathordozón minimum 24 órás felvételi ciklus lehetőségének biztosításával kell rendelkeznie.

 

További kérdése esetén, kérem, szíveskedjék telefonon keresni.

 

 

2003. július 31.

Tisztelt Cím!

 

Használt gépkocsi forgalmazással foglalkozunk, és sok autó finanszírozáshoz szükség van a MABISZ által hitelesített indításgátlóra és/vagy rablásgátlóra. Mivel honlapukon ezeket csak egyesével, nehezen tudom letölteni, kérem küldjék el a listát e-mailben.

 

Köszönettel

 

Talabér Tamás

Tisztelt Talabér Tamás Úr!

 

Amennyiben Ön a következőket végzi, úgy a listát állandó frissítéssel, naprakészen, akár ABC sorrenden is letöltheti.

- C. pont alatt található 'VI. Gépjárművédelem' pontra kattintva;

- a 'Termékcsoport' gombra kattintva, a szükségeseket kijelölve (pl. passzív elektronikai védelem > rablásgátló, passzív elektronikai védelem > indításgátló), a 'Kijelölt feltétel hozzáadása', majd a 'Beállítás' gombra kattintva;

- végül az 'Elsődleges rendezési szempont'-ot akár terméknévre állítva;

- továbbá azt növekvő sorrendben kérve;

- s végül a 'Keresés' gomba kattintva;

- a terméklista megjelenik.

Amennyiben további kérdése lenne, úgy kérem, szíveskedjék telefonon keresni.